Stugvägen, tomt nr 1

HÄRRYDA - Stora Bugärde, Härryda
  • Ref. Nr. YE06640
  • Pris
    • 1.845.000 kr
    • Som utgångspris

Tomt

  • Tomtarea: 2219 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

BYGG DITT DRÖMHUS ! I det eftertraktade området Stora Bugärde med skog och badsjö inpå knuten säljs 4 st tomter, tomt nr 2 är reserverad, för bostadsbyggande. Härryda Habäck 1:29 - 1:32. Förhandsbesked finns från Härryda Kommun för 130 kvm i en eller två plan. Då fastigheterna ligger i icke detaljplanerat område går det att diskutera med bygglovsenheten om storlek och utseende på byggnaderna. Separat garage. Lugnt och barnvänligt med möjlighet till fina strövområden för promenader, bär- o svampplockning. Fastigheterna är högt o vackert belägna med gångavstånd till badsjö och endast några minuter till busskommunikation. Skolskjuts finns i området. Ny väg fram till fastigheterna - vägen ligger i gemensamhetsanläggning, Härryda Stora Bugärde GA:11. Vatten och avlopp löses genom egen vattenbrunn och egen avloppsanläggning alternativt gemensamt.
Utgångspris för 1:29 = 1 .845.000:- , för 1:30 - 1:32 utgångspris 1.675.000:-.
.
Vägbeskrivning : Kör Riksväg 156 mot Hällingsjö, tag vänster in vid Stora Bugärde, sväng första höger Fridhemsvägen och kör några hundra meter, sväng därefter vänster in på Stugvägen fram till nybildad väg på höger sida. Den ligger mellan två nyare vita hus. Följ vägen uppför backen. Precis innan vägen delar sig ligger 1:29 på höger sida och de andra tre, 1:30 -1:32 ligger på höger sida efter det att du svängt till höger. Här är de flesta träden nedtagna så tomterna är öppna och lätta att se.

Interiör

Boarea

0 kvm

Rumsbeskrivning

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Stora Bugärde GA:11

Tomt

Areal

2219 kvm

Närområde

Allmänt

Landvetter Centrum är en tätort i Härryda Kommun, 15 km öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön (Gröen). Riksväg 40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och den internationella flygplatsen Göteborg Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort. Härryda kommun består till hälften av vildmark och skog och här finns många vandringsleder och motionsspår. Flera idrottshallar. Många fina badplatser och i vissa även möjlighet till fiske. Järnvägen mellan Göteborg och Borås, som är en del av Kust till kust-banan, passerar södra Landvetter men har inte längre någon station för resande där. Kollektivtrafiken till och från orten ombesörjs därför med buss.Trevligt naturnära område med närhet till badsjöar och fina strövområden inpå knuten.

Kommunikation

BIL Med bil tar det knappt 15 min till Göteborg, ca 10 min till Partille eller Mölnlycke samt ca 30 min till Borås. KOLLEKTIVTRAFIK I Landvetter är kollektivtrafiken väl utbyggd. * RÖD EXPRESS: 14 min till Korsvägen (avg. var 30 min, under högtrafik var 15 min) * BUSS 511: Partille-Landvetter C-Landvetter flygplats * BUSS 611: Mölnlycke-Landvetter C-Bollebyggd * BUSS 101: Göteborg-Landvettermotet-Borås * BUSS 330: Göteborg-Landvettermotet-Tranemo I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes.Buss går ute på väg 156 till Göteborg.

Närservice

I Landvetter Centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall.Landvetter Kyrka. Det finns i kommunen totalt ca 19 grundskolor.