Stenbrottet 5

MÖLNLYCKE - Högadal, Härryda
  • Ref. Nr. YE06675
  • Pris
    • 1.625.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 30,9 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Äntligen en nybyggd 1- rumslägenhet i den attraktiva BR-föreningen Stenbrottet. Här bor du helt bekymmersfritt och enkelt i 1 rum o kök om 30,9 kvm beläget på våning 0/5 och med en trevlig stensatt uteplats. Möjlighet till garageplats eller parkeringsplats. Närhet till busskommunikation, fina strövområden, förskolor, skolor mm.

Interiör

Antal rum

1

Boarea

30,9 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Välkommen till denna nybyggda BR-lägenhet om 1 rum o kök. Lägenheten är byggd 2018 - lägenheten är välhållen och har endast haft 1ägare.

Genomgående i lägenheten är vita väggar och ekparkettgolv. Duschrummet är helkaklat i tidstypiska färger, svart o vitt, här finns dusch med duschväggar av glas, handfat med kommod, väggspegel, handdukstork samt vägghängt skåp. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning och gott om fönster vilket ger en härlig rymd. Marbodalsköket har vitlackerad inredning och maskinpark i rostfritt. Kyl/Frys, Diskmaskin, Microvågsugn, Spishäll, Ugn samt Fläkt. Samtliga maskiner från Cylinda och fläkten från Franke. En grå snygg bänkskiva i laminat.
Vardagsrummet har utgång till den trevliga uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol där det finns plats för bord och stolar.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

2018

Hiss

Ja

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Finns för närvarande inte
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Separat förråd samt garage i källarplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2186 kr/mån,

Driftskostnad

Totalt: 3500 kr/år
El: 3000 kr
Försäkring: 500 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde

Allmänt

Högadal ligger naturskönt ett stenkast från Mölnlycke centrum. Ett trevligt, barnvänligt och lugnt område med nära till allt. Här ligger Högadals förskola och Högadalsskolan (F-5) och gångväg till och högstadieskolar samt populära Hulebäcksgymnasiet.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, leksaksaffär, dataaffär, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, restauranger & caféer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter.