Ankares Väg 91

MÖLNLYCKE - Båtmanstorpet, Härryda
  • Ref. Nr. YE06677
  • Pris
    • 2.895.000 kr
    • Som utgångspris

Villa

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 115,3 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Äntligen en 5 rummare om 115,3 kvm till salu i detta eftertraktade område. Bästa läget i området ?
Två badrum. Uteplatser i flera väderstreck, varav insynsskyddad terrass på trädgårdssidan. Närhet till förskola, skola, bad, strövområden, busskommunikation mm.

Interiör

Antal rum

5

Boarea

115,3 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Välkommen in i denna trevliga bostadsrättslägenheten om 5 rum och kök belägen i det eftertraktade området Båtsmanstorpet i Mölnlycke. Här finns naturen precis utanför husknuten, husen är byggda så de bildar små mysiga "områden" med egna lekplatser för barnen. Gångavstånd till Båtsmansskolan, Fridaskolan, busskommunikationer mm.

Här kommer vi in i entrén med parkettgolv och bra avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger duschrummet som är delvis kaklat, toalett, handfat med kommod, vägghängt skåp samt tvättmaskin och en praktisk arbetsbänk med tvättho. Rakt fram ligger det första sovrummet som även detta har parkettgolv. Vägg mellan sovrum o vardagsrum är enkelt att ta ner för den som så önskar. Vägg i vägg finner vi vardagsrummet med parkettgolv och utgång till den mysiga altanen i insynsskyddat läge samt med kvällssol. Här tillbringar hela familjen mycket tid själva och också i goda vänners lag över en bit mat eller en gofika. Den minste i familjen har byggt sin egna koja på baksidan där han fikar :) Altanen är högt belägen så här får vi även en fin utsikt. Köket har en ljus köksinredning och Marmoleum på golv samt stänkskydd av svart plexi. Kyl, frys, spis med häll, diskmaskin samt fläkt. En vägg i köket har klätts med breda träplankor som målats vita. Nu går vi ner för trappan till suterrängvåningen och här finns hallen med parkettgolv. På detta plan finns tre bra sovrum, tre praktiska klädkammare samt badrum. I hall och de tre sovrummen ligger ett sk. Nivellgolv. Badrummet är delvis kaklat, har badkar, toalett, handfat, samt vägghängt spegel. Förrådsvind.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1991

Hiss

Nej

Uppvärmning

Vattenburen el, frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd: 2010-12-27 00:00
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

8551 kr/mån, Inkl. vatten/avlopp, renhållning, sotning, samfällighet, TV, Bredband, Telefoni

Driftskostnad

Totalt: 16000 kr/år
El: 16000 kr
Beräknat antal pers: 5 st

Närområde

Allmänt

Trevligt och lugnt nyare område i Mölnlyckes sydvästra del nära till naturen.

Kommunikation

Buss 601 Mölnlycke centrum och vidare hela vägen till centrala Göteborg.

Parkering

Gästparkeringar i området

Närservice

Fina gång- och cykelbanor till Mölnlycke centrum med stort utbud av affärer och service.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.