Regnbågsvägen 5

HÄRRYDA - Bua Södra, Härryda
  • Ref. Nr. YE06696
  • Pris
    • 2.295.000 kr
    • Som utgångspris

Villa

  • Boarea: 48 m2
  • Tomtarea: 2601 m2
  • Biarea: 44 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

I det eftertraktade området Bua Södra ligger denna mindre villa med hel källare. Lugnt och skyddat läge. Villan är 48 + 44 kvm samt har ett nyare garage / verkstad om ca 45 kvm och med högt till tak. På tomten finns även en äldre gäststuga. Villan och gäststugan i behov av renovering och fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Interiör

Boarea

48 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi kommer in i entréhallen som har bra avhängningsmöjligheter och två garderober. Den inre hallen har laminatgolv och trappa till källarvåningen. Direkt till vänster från hallen ligger sovrummet som har paneltak och panel på väggar samt laminatparkettgolv. Köket har en äldre köksinredning av furu, spis, diskmaskin, kyl/frys och utgång till altanen. Vi går vidare till Allrummet som även detta har laminatgolv, panelväggar och en värmande öppen spis. Nu går vi ner i källarvåningen och här finns ett rum med panelväggar, toalett, handfat med kommod samt tvättmaskin. Plastmatta på golv. Vägg i vägg med toaletten ligger badrummet som har badkar samt en bastu för goa bad på höst och vinterkvällarna.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Direktverkande el

Fastighetsbet.

Stora Bugärde 1:215

Energideklaration

Finns för närvarande inte
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä / Betong
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas kopplade
Bjälklag: Trä
Tak: Taktegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

På fastigheten finns ett garage / verkstad där ägaren mekat mycket genom åren. Här är vattenburen golvvärme, 3-fasuttag. Dessutom finns en äldre gäststuga i behov av renovering.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1061000 kr

Summa pantbrev

510000 kr

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten året om. Sluten tank till toalett. Tvåkammarbrunn.

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Stora Bugärde GA:7 ändamål: Vägar

Tomt

Areal

2601 kvm

Typ

Trädgårdstomt och naturtomt

Närområde

Allmänt

Här lever du mitt i naturen med skog och badsjö inom gångavstånd. Fina skogspromenader med hunden eller för att plocka bär till söndagskakan. Ett fritt och fridfullt boende men bara ca 20 minuter till Göteborg.

Kommunikation

Bussförbindelse till Göteborg (busshållplats Buasjön).

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter.

Närservice

Närmaste livsmedelsaffär är Hällingsjö livs. I Landvetter centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall. Resecentrum.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.