Brännhögsvägen 19

MÖLNLYCKE - Centrum, Härryda
  • Ref. Nr. YE06704
  • Pris
    • 1.625.000 kr

Lägenhet

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 38 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga och fräscha BR-lägenhet om 1 rum o kök, belägen i Mölnlycke centrum. Lägenheten ligger på våning 2 av 3. Kök med separat matplats. Nyare köksinredning och maskinpark i rostfritt. Helkaklat badrum. Närhet till förskola, skolor, busskommunikation, centrum, fina strövområden mm.

Interiör

Antal rum

1

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi välkomnas in genom säkerhetsdörren till en ombonad och varm 1-rumslägenhet där det mesta är renoverat på senare tid. Hallen har parkettgolv och avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger det helkaklade badrummet från 2016, /våtrumsintyg finns/ som har duschväggar av glas, toalett, handfat med kommod för förvaring, handdukshängare samt vägghängt skåp med spegeldörrar. Elektrisk golvvärme. Till höger i hallen ligger den praktiska klädkammaren med målade väggar och laminatparkettgolv. Vardagsrummet är rektangulärt och har ekparkettgolv och målade väggar samt stora fönster med trevlig utsikt. Köket har renoverats 2017 med ny köksinredning i grått och maskinpark i rostfritt. Kyl/frys, ugn och spishäll, micro och fläkt. Bra arbetsbänkar i grå-svart. Skjutdörr till kök. Fönsterbänkar i grå-svart marmor.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

1968

Hiss

Nej

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: 2019-11-26 12:53
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Gemensam tvättstuga, separat källarförråd.

Energideklarations-ID: 253954 Energiprestanda: 117 kWh/m² och år Radonmätning: Utförd Ventilationskontroll (OVK): Utförd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2009-11-26

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2823 kr/mån, inkl. värme, VA, sopor, fibernät för bredband, TV och telefoni

Driftskostnad

Totalt: 4320 kr/år
El: 3600 kr
Försäkring: 720 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns ca 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.