Regnbågsvägen 31

HÄRRYDA - Bua Södra, Härryda
  • Ref. Nr. YE06724
  • Pris
    • 2.295.000 kr
    • Som utgångspris

Tomt

  • Tomtarea: 2010 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Bygg ditt DRÖMHUS !
Attraktiv tomt i det efterfrågade området Bua Södra i Härryda. Bygglov om 248 kvm beviljat.
A- & K-ritningar finns. Marken sprängd och färdigt att gjuta bottenplattan. El finns framdraget och abonnemang finns. Fiber finns i tomtgräns. Enligt tidigare bygglov finns möjlighet till garage om 50 kvm och attefallshus om 30 kvm. Ny vattenbrunn bör borras. Avlopp bör kompletteras med infiltration. Offert finns från Derome Träteknik från 2018-02-12 gällande färdigkapad stomme, limträ, takbjälkar samt frakt om 150.000:- / OBS ! Pris 2018 - så viss höjning har skett. Säljaren kan ev. bistå med att gjuta plattan och att resa stommen om så önskas.
Trevligt sydvästligt läge och gångavstånd till badplats i Hällsjön. Fantastiska strövområden med bär- och svamp inom gångavstånd.

Interiör

Boarea

0 kvm

Rumsbeskrivning

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

577000 kr

Summa pantbrev

1020000 kr

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten, grävd brunn finns men behov av att borra ny brunn. Avlopp finns förberett, trekammarbrunn och fördelare, men måste färdigställas med infiltration.

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Stora Bugärde GA:7 ändamål: Vägar

Tomt

Areal

2010 kvm

Närområde

Allmänt

Här lever du mitt i naturen med skog och badsjö inom gångavstånd. Fina skogspromenader med hunden eller för att plocka bär till söndagskakan. Ett fritt och fridfullt boende men bara ca 20 minuter till Göteborg.

Kommunikation

Bussförbindelse till Göteborg (busshållplats Buasjön).

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter.

Närservice

Närmaste livsmedelsaffär är Hällingsjö livs. I Landvetter centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall. Resecentrum.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.