Biblioteksgatan 8

MÖLNLYCKE - Centrum, Härryda
  • Ref. Nr. YE06738
  • Pris
    • 3.750.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 82 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Äntligen en trea till salu i den eftertraktade föreningen Åkanten, +55, mitt i Mölnlycke centrum !
Trevlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, två bra sovrum, stort helkaklat duschrum samt praktisk arbetsbänk och tvättmaskin. Parkettgolv i hela lägenheten. Utgång från vardagsrummet till härlig hörnbalkong i söder och väster med trevlig utsikt över Åtrappan och hamnbassängen.

Interiör

Antal rum

3

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Välkommen in i denna trivsamma bostadsrättslägenhet i 55+hus. Här kommer vi in i en välplanerad entréhall med en hel garderobsvägg för förvaring, bra avhängningsmöjligheter samt klinker på golv. Direkt till vänster ligger duschrummet med ljust kakel på vägg och klinker på golv. Toalett, handfatvägghängt skåp med spegel, handdukstork och dusch med glasvägg. Här finns dessutom en bra arbetsbänk och därunder tvättmaskinen. Köket ligger till vänster och här är det parkett på golv, vita köksluckor samt vit maskinpark. Spishäll, ugn i arbetshöjd, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Trevlig matplats vid fönstret med utsikt över ån. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har parkett på golv och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren samt utgång till den trevliga hörnbalkongen med fin utsikt över ån och hamnbassängen. Balkongen ligger i sydvästligt läge och skyddat från biltrafiken och parkering på torget. Sovrum 1 har parkettgolv samt två garderober. Sovrum två har parkettgolv, plats för dubbelsäng samt 1 garderob.
I föreningen finns separat tvättstuga och även en praktisk gästlägenhet. Vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

2003

Hiss

Ja

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbet.

Härryda Hulebäck 4:91

Energideklaration

Utförd: 2020-01-16 17:27
Energiklass: E

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Energideklarations-ID: 1030314 Energiprestanda, primärenergital: 142 kWh/m² och år Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda): 127 kWh/m² och år Radonmätning: Inte utförd Ventilationskontroll (OVK): Delvis utförd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2020-01-16

Trevlig gästlägenhet om 1 rum, pentry samt duschrum. Gemensam tvättstuga. Vindsförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4112 kr/mån, inkl. värme, VA, sopor, hushållsel och TV-Telefoni.

Driftskostnad

Totalt: 4700 kr/år
El: 3500 kr
Försäkring: 1200 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns ca 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, klädaffärer, leksaksaffär, dataaffär, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caféer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.