Biblioteksgatan 26

MÖLNLYCKE - Centrum, Härryda
  • Ref. Nr. YE06746
  • Pris
    • 2.775.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 67 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Äntligen en 2:a till salu i Brf Bryggan. Här bor du bekymmersfritt i en trevlig förening och har en härlig balkong med utsikt upp mot villorna och skogen. Genomgående hållen i ljusa färger och mycket välhållen. Mycket bra gemenskap i föreningen.

Interiör

Antal rum

2

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN !

Välkommen till denna välplanerade, fräscha och trevliga bostadsrättslägenhet om 2 rum o kök med balkong med utsikt mot ån och skogsbrynet.
Vi går in i trapphuset från Biblioteksgatan 26 och tar hissen till 4:e våning.
När vi öppnar entrédörren kommer vi in i en välkomnande hall med parkettgolv. Bra avhängningsmöjligheter och garderob för ytterkläder. Direkt till vänster ligger sovrummet som har parkettgolv och 3 garderober. Även vardagsrummet har parkettgolv och utgång till balkong samt trevlig öppen planlösning till köket med sina vita kökssnickerier och maskinpark i vitt. Balkongen har sol från tidig morgon till sen eftermiddagen. Kyl och frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Här finns även en mycket praktisk klädkammare med plats för förvaring, både hängande och på hyllor. Parkett på golv. Duschrummet är helkaklat i ljusa färger och har dusch, toalett, handfat, handdukstork och vägghängt spegelskåp. Elektrisk golvvärme. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk för vikning av tvätt mm. Ovanför bänken sitter förvaringsskåp.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

2007

Hiss

Ja

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbet.

Hulebäck 4:101

Energideklaration

Utförd: 2019-10-11 16:32
Energiprestanda: 119
Energiklass: E

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Energideklarations-ID: 1000210 Energiprestanda, primärenergital: 139 kWh/m² och år Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda): 119 kWh/m² och år Radonmätning: Inte utförd Ventilationskontroll (OVK): Utförd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2019-10-11

Separat förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3876 kr/mån, inkl värme, VA, sopor, kabelTV, exkl. garage och hushållsel

Driftskostnad

Totalt: 3168 kr/år
El: 1500 kr
Försäkring: 1668 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns ca 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.