Höga hallar 32

MÖLNLYCKE - Höga Hallar, Härryda
 • Ref. Nr. YE06754
 • Pris
  • 4.995.000 kr
  • Som utgångspris

Villa

 • Antal rum: 4 rum
 • Boarea: 56 m2
 • Tomtarea: 1847 m2
 • Sovrum: 2-3 sovrum
 • Biarea: 17 m2

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

MÖJLIGHET TILL AVSTYCKNING !
Mindre villa på tomt om 1.847 kvm. Härryda Kommun håller på med en pågående detaljplanering av området Aborrtjärnsvägen-Höga hallar, Härryda Kommun har lagt ett förslag till styckning av fastigheten.
Villan är på 4 rum och kök samt duschrum. Liten del källare. Fantastisk tomt i ett trevligt område med naturen och badsjö inpå knuten.
Busskommunikation ett stenkast från villan.

Interiör

Antal rum

4

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi kommer in från den mysiga verandan där säljaren ofta tar sitt morgonkaffe och lyssnar på fågelkvitter. Entréhallen har plats för avhängning och rakt fram finner vi köket som har furuinredning, spis med häll, fläkt, kyl/frys. Här finns även en fungerande vedspis. I anslutning till köket finns den separata matplatsen där du har vacker utsikt över tomten. Det helkaklade duschrummet har dusch, handfat, toalett samt vägghängt spegelskåp. Vardagsrummet har ett slipbart trägolv. en del av vardagsrummet används idag som sovrum. Nu går vi upp en trappa och här finns ett genomgångsrum med trägolv och garderober för förvaring samt ett sovrum med trägolv innanför. Källare under huset där den slutna tanken finns samt tvätt och torkmöjligheter.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1939 Ombyggt 1981

Uppvärmning

Luftvärmepump

Fastighetsbet.

Hyltan 2:27

Energideklaration

Finns för närvarande inte
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Kryprumsgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+3-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2026000 kr

Summa pantbrev

1610000 kr

Vatten/Avlopp

Egen djupborrad brunn. Enskilt avlopp - sluten tank 3 kbm.

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Hyltan GA:3 ändamål: Vägar

Driftskostnad

Totalt: 29450 kr/år
El: 18000 kr
VA: 2000 kr
Renhållning: 8400 kr
Väg, samf.: 1050 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Tomt

Areal

1847 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Närområde

Allmänt

Höga Hallar är ett område som ligger mellan Mölnlycke och Benareby. Här uppskattas närheten till naturen och badsjöar med gångavstånd till både Yxsjön och Abborrtjärn. Det är 21 st fastigheter och det bor ca 15 barn i varierande åldrar. Vändhållplatsen för busslinjen kommer att ligga några minuters gångväg från fastigheten. På sikt kommer också kommunalt vatten och avlopp att dras fram. Oklart när i dagsläget.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om vandringsleder och fantastiska vyer. Mölnlycke är största orten. Närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda. I öster finns Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. 2008 ökade befolkningen med hela 1.9 procent. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnvägen och till Landvetter flygplats.