Ödenäsvägen 78

BOLLEBYGD, Bollebygd
  • Ref. Nr. YE06762
  • Pris
    • 3.295.000 kr
    • Som utgångspris

Villa

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 103 m2
  • Tomtarea: 1367 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

NYBYGGD VILLA - JORDÅS
Välkommen till denna nybyggda Älvsbyvilla som ligger lantligt belägen och med naturen och badplats i Östra Nedsjön inpå knuten. 4 rum och kök. Här flyttar du in i en alldeles nyproducerad 1 1/2-plansvilla där ingen ännu bott. På entréplan vardagsrum och kök med öppen planlösning och utgång till trädgård, stort sovrum, duschrum/tvättstuga samt förråd. På övre plan finns två bra sovrum, en stor möblerbar hall samt praktisk klädkammare som enkelt kan göras om till duschrum. Vissa delar förberett.

Interiör

Antal rum

4

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi välkomnas in i en trevlig entréhall som har vitlaserad ekparkett på golv och plats för avhängning. Här leder även trappan, betsad furu, upp till övervåningen. Direkt till vänster finner vi duschrummet i tidstypiska färger. Dusch med glasväggar, handfat, vägghängt skåp med spegeldörrar. I duschrummet finner vi även tvättmaskinen och frånluftsvärmepannan, NIBE 750. I anslutning till duschrummet finns ett förråd/torkrum eller vad man vill använda det till. Härinne finns en golvbrunn vilket är praktiskt om det blir vått på golv. Vi fortsätter in i huset o befinner oss nu i vardagsrum/kök som har en trevlig öppen planlösning. Härifrån leder även en altandörr oss ut till den grovplanerade trädgården. Vit köksinredning och maskinpark i vitt. Kyl/frys, spis med häll, fläkt, diskmaskin, ugn och micro. Stänkskydd i vitt samt bänkskiva av laminat. Vitlaserat ekparkettgolv. På detta plan finns även ett större föräldrasovrum, även detta med parkettgolv. Vi går upp en trappa o kommer upp i en mysig möblerbar hall med två sovrum - ett på var sida. Krypvindar. Här finns även en klädkammare som enkelt kan byggas om till en toalett/dusch.
Villan är grundmålad och tomten är grovplanerad. Här låter ni fantasin flöda, en stor träaltan med utsikt över nejden och kanske en studsmatta till barnen på gaveln av huset, eller varför inte ett garage att meka i ? Plintgrund/krypgrund med installerad avfuktare i förebyggande syfte. Markduk i hela utrymmet. Extra Isolering i tak och väggar, djupa fönstersmygar. Spalje till trappan finns. GARBO-försäkring 10 år. Fiber finns i området men ej indraget.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2021

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, NIBE 750. Vattenburen el, elradiatorer övervåning

Fastighetsbet.

Jordås 1:110

Energideklaration

Utförd: 2021-03-03 00:00
Energiklass: C

Byggnadssätt

Grundläggning: Plintad krypgrund - avfuktare i förebyggande syfte
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Takpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

256000 kr

Vatten/Avlopp

Vatten - djupborrad brunn. Avlopp 3-kammarbrunn med infiltration.

Servitut etc.

Förmån: Officialservitut Väg, 1443-237.1

Driftskostnad

Totalt: 19700 kr/år
El: 15000 kr
VA: 1500 kr
Försäkring: 3200 kr
Beräknat antal pers: 3 st
Kommentar: Driftskostnaderna uppskattade då ingen bott i huset ännu.

Tomt

Areal

1367 kvm

Närområde

Kommunikation

Västtrafik har hand om kollektivtrafiken i hela Västra Götaland. Linjetrafik (tåg och buss). I Bollebygds kommun finns buss och tågtrafik till och från Göteborg, Borås och Mölnlycke.

Parkering

Gott om parkeringsplatser i centrum

Närservice

I Bollebygds Centrum finns gott om butiker. Blommor, kläder, skor, matbutiker, matställen och systembolag. Torghandel på torget i Centrum.

Övrigt

Bollebygds kommun har sju vackra och charmiga badplatser. Kommunen har ett rikt förennings-och kulturliv. 18-håls golfbana, skidbacke, flera motionsspår, naturstigar, kanotleder, ridanläggningaer och boulbanor. Många av sjöarna med bra fiskevatten Buasjön här finns även en grillplats. Stockasjön i Geslebo. Träbrygga ligger fint ut från en berghäll. Vacker vy. Töllsjön i Töllsjö Två badhytter samt en liten grill. Västra Nedsjön i Nedflo. Långsträckt sandstrand med god tillgänglighet. Långgrunt. Vannasjön Vikhult i Olosfors. Viaredssjön Vikhult i Hultafors Östra Nedsjön i Tubbared. T-formad brygga och en barnvänlig strand. Västra Nedsjön i Nedflo. Långsträckt sandstrand.