Regnbågsvägen 19

HÄRRYDA - Bua Södra, Härryda
  • Ref. Nr. YE06773
  • Pris
    • 1.945.000 kr
    • Som utgångspris

Tomt

  • Boarea: 29 m2
  • Tomtarea: 2311 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

STORA HÄLLSJÖN - RENOVERING - OMBYGGNAD-TILLBYGGNAD eller NYBYGGNATION ?
Med ett ljuvligt högt läge i Bua Södra ligger denna stuga om 29 kvm med sovloft. Stugan är isolerad och fullt bebolig året runt, dock är inte badrummet färdigställt.
Tomten är en vacker gammal skogstomt med både blåbär, lingon och syrenberså mm. Med grannens godkännande kan man ta ner träd för att göra sjöutsikten bättre.
Möjlighet finns att bygga nytt - se bifogade detaljplan, planbeskrivning och plankarta.
Vi kommer in i en liten hall med avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger det oinredda tänkta badrummet, förberett för ytskikt. Rakt fram det mysiga köket med matplats. Köksinredning av furu. Kyl/frys, spis med plattor och ugn. Laminatgolv. Från köket når vi allrummet som även detta har praktiskt laminatgolv och paneltak. Från allrummet leder en trappa upp till sovloftet där det finns plats för två bäddar. Även här paneltak.

Interiör

Boarea

29 kvm

Rumsbeskrivning

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

643000 kr

Summa pantbrev

390000 kr

Vatten/Avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Stora Bugärde GA:7 ändamål: Vägar Last: Officialservitut Väg, 1401-301.1

Tomt

Areal

2311 kvm

Närområde

Allmänt

Här lever du mitt i naturen med skog och badsjö inom gångavstånd. Fina skogspromenader med hunden eller för att plocka bär till söndagskakan. Ett fritt och fridfullt boende men bara ca 20 minuter till Göteborg.

Kommunikation

Bussförbindelse till Göteborg (busshållplats Buasjön).

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter.

Närservice

Närmaste livsmedelsaffär är Hällingsjö livs. I Landvetter centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall. Resecentrum.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.