Brännhögsvägen 19

MÖLNLYCKE - Centrum, Härryda
  • Ref. Nr. YE06782
  • Pris
    • 1.845.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 38 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Äntligen en helrenoverad 1:a i populära föreningen Backen !
Här flyttar du in som första person efter renoveringen i en superfräsch lägenhet. Välkommen till denna helrenoverade BR-lägenhet om 1 rum o kök, belägen i Mölnlycke centrum. Lägenheten ligger på våning 1 av 3. Kök med separat matplats. Hela lägenheten är renoverad med nya fräscha golv, marmor och parkett, helt ny köksinredning i vitt och ny maskinpark, nytt helkaklat duschrum med marmor på golv o vägg, inredd klädkammare mm. Ingen har bott i lägenheten efter renoveringen. Närhet till förskola, skolor, busskommunikation, centrum, fina strövområden mm.

Interiör

Antal rum

1

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi välkomnas in genom entrédörren till en ombonad och varm helrenoverad 1-rumslägenhet där allt är renoverat. Entrehallen har marmorgolv och avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger det helkaklade badrummet från 2021, som har duschväggar av glas, toalett, handfat med kommod för förvaring, 2 handdukstorkar samt vägghängt skåp med spegeldörrar. Spotlights i tak. Elektrisk golvvärme. Vackra glashyllor pryder det ena hörnet med plats för ex. parfym mm. Till höger i hallen ligger den praktiska klädkammaren med målade väggar och textilmatta. Här finns även en helt ny inredning för avhängning och förvaring av kläder. Vardagsrummet är rektangulärt och målat i en dov grå nyans, har parkettgolv och målade väggar samt stora fönster med trevlig utsikt mot grönområdet. Köket har renoverats 2021 med ny köksinredning i vitt och maskinpark i vitt och rostfritt. Integrerad Kyl/frys och diskmaskin, ugn och spishäll, micro i rostfritt och fläkt i glas. Spotlights i tak. Marmor på golv och vägg. Bra arbetsbänkar i laminat. Fönsterbänkar i grå-svart marmor.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1967

Hiss

Nej

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: 2020-05-18 19:01
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Gemensam tvättstuga, separat källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2823 kr/mån, Inkl. Värme, vatten, avlopp, sopor, fibernät för bredband, TV och telefoni

Driftskostnad

Totalt: 3600 kr/år
El: 3600 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns ca 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.