Tjäderstigen 5

MÖLNLYCKE - PIXBO, Härryda
  • Ref. Nr. YE06832
  • Pris
    • 3.445.000 kr
    • Slutpris
  • Bud: 4375000 Kr - Budhistorik

Lägenhet

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 87,6 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välkommen till detta lilla paradis med 19 bostadsrätter i markplan med egna mysiga uteplatser. Här infinner sig en känsla av Bullerbyn med tryggt område för de små. Genomgående ljust och välhållet BR-parhus om 3 rum och kök och trevlig uteplats på trädgårdssidan. Trädgårdssidan vetter mot skogsområdet och är näst intill insynsskyddad. Separat carport och förråd.

Interiör

Antal rum

3

Boarea

87,6 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi välkomnas in i den möblerbara entréhallen som har klinkergolv /vattenburen golvvärme i hela lägenheten/ och bra plats för avhängning. Från entréhallen når vi också genom de glasade dubbeldörrar den träbelagda altanen och trädgården.
Direkt till vänster ligger vardagsrummet som är rektangulärt och har ett vackert parkettgolv. I vardagsrummet finns dessutom en värmande braskamin som familjen gärna och ofta eldat i framförallt för mysfaktorn. /Skorstenen till braskaminen behöver bytas, får ej användas f.n./ Vägg i vägg med vardagsrummet ligger köket som har parkettgolv, köksinredning i vitt och maskinpark i vitt. Hel kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn och häll samt fläkt i vitt. Rostfri diskbänk och arbetsbänkar i laminat. Rejält tilltagen matplats med gott om plats för 8-10 st runt köksbordet. Vi går genom entréhallen och når den inre hallen. På vänster sida finns två sovrum varav det första har parkettgolv. Sovrum nr. 2, föräldrasovrummet, har en textilmatta och 3 garderober för förvaring. Gränsande till sovrum nr 2 ligger den praktiska klädkammaren med plats för att både hänga kläder och att lägga på hyllor. Duschrummet är helkaklat med klinker på golv och kakel på vägg. Badkar med glasvägg, toalett, handfat, handukstork, väggskåp med spegel samt ett vägghängt högskåp för förvaring.
Tvättstugan har tvättmaskin och torktumlare, tvättho samt varmvattenberedare. Här finns även städskåp och ett vägghängt skåp för förvaring. Gästtoalett med klinkergolv, toalett, handfat och spegel. Mycket trevlig trädgård på baksidan av huset som är tämligen insynsskyddad. Här finns gott om plats för barn med spring i benen och kanske en studsmatta, rutschkana eller liknande och för den trädgårdsintresserade och för alla goa vänner och bekanta.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plans parhus

Byggnadsår

1998

Hiss

Nej

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme - frånluftspump

Energideklaration

Utförd: 2012-05-28 17:02
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Trevliga uteplatser på både fram och baksida.

RENOVERINGAR: 2000: Braskaminen sattes in. 2012: Badrummet kaklades. 2016: Ny altan på trädgårdssidan. 2017/2018: Nytt fönster i sovrum 2. 2018: Ny spis. 2019: Ny diskmaskin. 2022: Enligt säljaren kommer bostadsrättsföreningen att måla alla fasader, fönster, vindskivor samt carport och förråd.

Carport och separat förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4336 kr/mån, Kostnad för uppvärmning och vatten tillkommer. Vatten avräknas två ggr/år.

Driftskostnad

Totalt: 16700 kr/år
Uppvärmning: 4800 kr
El: 4800 kr
VA: 3000 kr
Övrigt: 4100 kr
Beräknat antal pers: 1 st
Kommentar: Övrigt = Sector Larm

Närområde

Allmänt

Att bo i Pixbo innebär att du har en fantastisk närhet till strövområden och framförallt vid denna byggnad den gränsar till ett större naturskyddsområde med stigar och gångvägar. Badsjöar finns inom gångavstånd och då både Vällsjön, Södra Långvattnet och Rådasjön. När barnen behöver förskola eller skola ligger detta också inom gångavstånd alt. skolskjuts.

Kommunikation

Busshållplats finns strax nedanför backen vid entrén och bussen går till Mölnlycke, Mölndals centrum för att fortsätta till Göteborgs Centrum. I Mölnlycke Centrum finns dessutom möjlighet att pendla med tåg, vilket går till Borås och Göteborg. Här finns också pendelparkering.

Närservice

Mölnlycke centrum: Livsmedelshandel, övrig detaljhandel, systembolag samt restauranger och caféer finns framförallt längs Biblioteksgatan som löper genom centrum. Det finns tre banker, två Bankomater och två uttagsautomater. Postärenden för privatpersoner, såsom hämta ut brev och paket och köpa frimärken, gör man på Hemköp eller Coop på Biblioteksgatan, öppet kl 6-23 varje dag. Mölnlycke centrum har expanderat de senaste åren, här hittar du det mesta du kan önska dig av social service stora mataffärer, apotek, vårdcentral, tandläkare, optiker, systembolag, torghandel, frisörer, designbutik, klädbutiker, zooaffär, mobil, och elaffär m.m Det finns även 2 byggvaruhus samt en stor trädgårdshandel med breda utbud.