Din Fastighetsmäklare i Bollebygd

Elmgrens Fastighetsbyrå AB är din mäklare i Bollebygd! Tack vare vår mångåriga erfarenhet av försäljning i kommunen kan vi hjälpa dig i livets största affär! Vi kan området och hjälper såväl köpare som säljare att hitta rätt.

Varje år hjälper vi hundratals familjer att hitta hem genom vår kunskap och vårt kundanpassade arbetssätt. Eftersom Elmgrens inte är knuten till någon specifik kedja kan vi anpassa och skräddarsy varje försäljning precis efter kundens önskemål. Det gör att vi hittar rätt köpare till rätt bostad, vilket i slutändan blir en smidigare och bättre affär för alla parter.

Med Elmgrens Fastighetsbyrå ABs StartKlar-paket får ni alla de utvalda delarna som behövs för att göra er bostadsförsäljning så lätt och smidig som möjligt. Det är väldigt viktigt för oss att du som kund alltid skall känna 100% trygghet i affären, från start till mål. När du väljer Elmgrens som din fastighetsmäklare får du tillgång till en välbeprövad helhetslösning där allting som behövs ingår. Vi annonserar er bostad på vår hemsida, Hemnet, Blocket, Lokal tidning, Facebook, fönsterskyltning, utskick till hushåll både före och efter försäljning och vid visning får alla spekulanter snygga tryckta visningsmappar som visar er bostad på absolut bästa sätt. Vår special-utbildade fotograf går noggrant igenom er bostad och fotograferar både helhetsbilder och detaljbilder på väl utvalda delar.

Låt en av våra fastighetsmäklare göra en gratis värdering av er bostad och samtidigt berätta mer om hur vi arbetar och hur vi kan sälja er bostad för Rätt Pris©. Hos oss får du det personliga bemötandet med den rätta kunskapen!

Kontakt