• Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Om Elmgrens

Yvonne Elmgren, född och uppvuxen i Mölnlycke startade Elmgrens Fastighetsbyrå AB för mer än 30 år sedan med en vision om att ge sina kunder personligt engagemang och hög servicenivå på bostadsmarknaden. Elmgrens strävan av nöjdaste kunder är idag navet av verksamheten.

Elmgrens Fastighetsbyrå AB är det personliga mäklarkontoret som finns till din hjälp genom den viktigaste affären i ditt liv. Med den mångåriga kunskap och erfarenhet vi har av bostadsaffärer lägger vi ett genuint och professionellt engagemang i varje bostadsaffär. Vi har varit aktiva i Härryda kommun med kringliggande kommuner i drygt 30 år.

För oss är det viktigt att din bostadsaffär genomförs rätt, både till rätt pris och till rätt kund. Vi följer många av våra kunder genom livet, vilket säger en hel del om hur vi arbetar. Vår erfarenhet ger dig rätt pris!

Vi är en fristående fastighetsbyrå utan några kopplingar eller krav från banker, försäkringsbolag eller likande. Det gör att vi kan skräddarsy försäljningen helt efter dina behov och önskemål. Du får ett personligt bemötande och den absolut bästa exponeringen mot aktuella marknader. Vår professionella fotograf ser till att just ditt hus exponeras på bästa sätt.

Här hittar ni våran Integritetspolicy!

 

 

Alla bilder: Fotograf Robin Elmgren