Mäklare Göteborg

Elmgrens Fastighetsbyrå AB har varit verksam i och omkring Göteborg i mer än 25 års tid! Göteborg är i ständig förnyelse och att välja rätt mäklare när du skall sälja din bostad är mycket viktigt! För oss på Elmgrens är det väldigt viktigt att du som säljare och köpare känner en trygghet genom hela processen och att den största affären i livet blir precis så smärtfri och smidig som du räknar med. Eftersom Elmgrens är en fristående fastighetsmäklarbyrå och inte en franschisekedja kan vi skräddarsy försäljningen av din bostad efter dina önskemål och behov.

Via vår hemsida, Hemnet, Blocket, reklamutskick, Facebook, före och efter lappning och snygga tryckta visningsmappar får du alltid den bästa exponeringen och når ut till maximalt antal köpare. Vår professionella fotograf som är specifikt utbildad på bostadsfotografering, fotograferar mycket noggrant er bostad med bilder på alla rum och detaljbilder för att visa er bostad från den bästa sidan. Eftersom bilderna blir allt viktigare i en bostadsförsäljning läggs mycket tid och noggranhet på fotograferingen.

Vi erbjuder Elmgrens StartKlar-paket för att göra din bostad och bostadsförsäljning helt trygg och säker. Låt oss hjälpa dig med din bostadsaffär, vi sätter alltid kunden, dig, i första hand och Du får det personliga bemötandet som ingen annan ger dig!

Den personliga kontakten är viktigt när du väljer mäklare för det är alltid den specifika fastighetsmäklare som är personligt ansvarig för din försäljning och inte företaget. Låt en av våra mycket erfarna mäklare hjälpa dig med din livs affär.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi säljer din bostad!

 

Kontakt