Fastighetsmäklare i Härryda Kommun

Elmgrens Fastighetsbyrå AB är din mäklare i Härryda Kommun! Elmgrens har varit verksamma i kommunen i snart 30 års tid. Vi har den viktiga erfarenheten om området som många andra inte har. Hos oss får du det personliga bemötandet som få kan erbjuda. Vi är ett familjeägt företag och inte någon franschisekedja, vilket betyder större frihet och valmöjligheter för dig som kund. Vi kan skräddarsy och anpassa din försäljning precis så som ni vill och efter era behov. När du säljer din bostad via Elmgrens Fastighetsbyrå AB får du den bästa exponeringen via vår hemsida, Hemnet, Blocket, Härryda Posten, Facebook, före-och-efterlappning och alltid professionellt tryckt visningsmaterial.

Vår egen professionella fotograf är specialutbildad inom bostadsfotografering och fotograferar nogrant er bostad, både med bilder på alla rum men också detalj bilder på specifika detaljer som t.ex. kan vara en öppen spis eller en fin utsikt. Er bostad framställs på bästa sätt med många bilder och vinklar. Bra och säljande bilder blir viktigare och viktigare därför ligger Elmgrens i framkant för bästa möjliga exponering!

Eftersom det är den specifika mäklaren som är ansvarig för försäljningen av er bostad och inte företaget är det viktigt att du gör rätt val redan från början. Välj därför en mäklare från Elmgrens Fastighetsbyrå AB redan från start, vi kan Härryda Kommun som handen i handsken och det är ett val du inte kommer att ångra.

Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar för att du skall få Rätt Pris© för din bostad!

Kontakt