Mäklare Landvetter

Elmgrens Fastighetsbyrå AB har varit aktiva i Landvetter i mer än 25 års tid och sålt bostäder med stor framgång och med mycket nöjda kunder som följd. När du söker efter fastighetsmäklare i Landvetter låt då Elmgrens hjälpa dig med ditt livs största affär! Vi är en fristående byrå och kan därför anpassa och skräddarsy din försäljning precis så som du vill. Eftersom våra mäklare varit aktiva på orten i Landvetter i mer än 25 års tid så har vi erfarenheten, kunskapen om området och kan svara på frågorna som andra inte kan.

Hos oss får du det personliga bemötandet som du inte får någon annanstans med bästa exponering via vår hemsida, hemnet, blocket, GP. Elmgrens använder sig alltid av tryckt visningsmaterial, utskick före och efter försäljning och tryckta till salu blad i vårt skyltfönster och på olika ställen runt om i kommunen.

När du skall sälja din bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt, låt oss på Elmgrens Fastighetsbyrå AB hjälpa dig! Det är ett val du inte kommer ångra.

Välkommen till Elmgrens så kan vi berätta mer om hur vi arbetar och hur processen ser ut. Vi bjuder på fri värdering av din bostad när vi träffas!

Kontakt