Fastighetsmäklare Marks Kommun

Elmgrens Fastighetsbyrå AB har förmedlat bostäder i kommunen i mer än 25-års tid och har erfarenheten av den lokala marknaden. Kommunens område motsvarar socknarna: Berghem, Fotskäl, Fritsla, Hajom, Horred, Hyssna, Istorp, Kattunga, Kinna, Skephult, Surteby, Sätila, Torestorp, Tostared, Älekulla, Örby, Öxabäck och Öxnevalla. Elmgrens är den fristående mäklarbyrån som inte är knuten till någon kedja. Det gör att vi tillsammans med dig som kund kan skräddarsy din försäljning efter dina önskemål och behov. När du använder vårt StartKlar-paket inkluderas alla delar som kommer hjälpa dig till en mycket lyckad bostadsaffär! Låt oss hjälpa dig med den största affären i livet, smidigt och smärtfritt från start till mål! Att anlita en av våra fastighetsmäklare är ett val du inte kommer ångra. Vi ger dig den personliga kontakten du inte får hos någon annan.

En av grundstenarna i Elmgrens Fastighetsbyrå AB är kundens trygghet och är något vi dagligen eftersträvar och uppnår. Att kunna lita på våra mäklare till 100% i livets största affär är av mycket stor vikt!

Elmgrens Fastighetsbyrå AB erbjuder dig den bästa exponeringen genom våran hemsida, Hemnet, Blocket, Facebook, före-o-efterlappning, tryckta visningsmappar av högsta kvalitét och till-salu-material runt om i kommunen såsom vägskyltar och bankskyltar. Vår egna professionella fotograf med special-utbildning inom bostadsfotografering framställer ditt hem på allra bästa sätt med bilder i alla rum och olika detalj-bilder.

Träffa en av våra mäklare idag så kan vi berätta mer om hur vi säljer er bostad på bästa sätt och till rätt pris, samtidigt bjuder vi på en gratis värdering!

 

Kontakt