Mäklare Mölndal

Vår mångåriga kunskap av försäljning av bostäder i Mölndal hjälper dig i din viktigaste affär!

Elmgrens Fastighetsbyrå AB har varit aktiva i kommunen i snart 30 års tid och har sålt hundratals objekt med mycket nöjda kunder! Med vårt StartKlar-paket gör vi din bostad färdig för försäljning med matchning mot vårt stora kundregister. Vår egen professionella fotograf tar bilder på alla rum men även detaljbilder på t.ex. en öppen spis eller en utsikt. Eftersom bra bilder blir viktigare för varje dag i en bostadsförsäljning läggs mycket nogrannhet på fotografering för att din bostad skall exponeras på bästa sätt och nå ut till så många som möjligt. Via vår hemsida, Hemnet, Blocket, reklamutskick, Facebook, före-och-efterlappning och tryckt visningsmaterial får du alltid den bästa exponeringen och når ut till maximalt intressenter.

Mölndals Centrum är i ständig förnyelse och Elmgrens mäklare ligger alltid i framkant med din försäljning! I Mölndals kommun bor ca 60 000 invånare och har flera olika sevärdheter såsom Åbytravet, Gunnebo Slott och Mölndals Stadsmuseum.

Att du skall känna trygghet i din bostadsaffär, vare sig det är bostadsrätt, villa eller fritidshus är av största vikt för Elmgrens Fastighetsbyrå AB.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med en fri värdering av din bostad!

Kontakta oss!